Comentarii recente

  Utilizarea sistemului de rezervare online al Companiei Vehicle Management Systems (VMS) implică cunoaşterea şi acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare.Utilizarea sistemului de rezervare online al Companiei VMS implică cunoaşterea şi acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare prezentate mai jos.

  MODIFICAREA TERMENILOR

  VMS îşi rezervă dreptul de a schimba oricând aceşti termeni. Utilizatorul are obligaţia să revadă cu regularitate termenii şi condiţiile. Folosirea site-ului implică acceptarea tuturor termenilor şi condiţiilor.

  CONTACT

  Un număr de telefon şi o adresă de e-mail validă sunt necesare pentru a garanta rezervarea dumneavoastră.

  CĂRŢI DE CREDIT

  În cazul în care alegeţi să efectuaţi plata online, puteţi să folosiţi o carte de credit/debit validă (Visa, Visa Electron, MasterCard).

  IMPORTANT!!!

  Autorizarea platii se face printr-un procesator extern si VMS nu este responsabil de utilizarea unor carti de credit/debit care nu sunt valide sau de utilizarea incorecta a cartilor de credit/debit. In cazul in care plata online nu a fost confirmata va rugam sa va adresati bancii emitente a cartii de credit/debit.

  METODE DE CONFIRMARE

  Pentru rezervările plătite cu carte de credit/debit, Voucherul electronic se emite dupa confirmare şi este transmis prin e-mail la adresa menţionată la momentul rezervării.

  TARIFE

  Toate tarifele sunt aplicabile pentru transportul intre punctul de plecare si punctul de destinatie, cu eventuale puncte intermediare. Preţurile afişate pot varia in functie de eventuale intarziere sau modificari ale rutei in momentul transferului.

  REZERVAREA

  Rezervarea trebuie făcută cu cel putin 2 ore înaintea orei de preluare pentru plata online cu carte de credit/debit.

  Utilizatorul confirmă şi garantează ca are cel putin 18 ani şi că posedă capacitatea legală şi mentală de a încheia un contract cu VMS, contract supus prezentelor condiţii, precum şi că este capabil să utilizeze web site-ul în conformitate cu prezentele condiţii. Utilizatorul este de acord să răspundă financiar pentru folosirea acestui web site. Utilizatorul nu poate permite altor persoane să facă rezervari în numele lui pe acest web site.

  Posibilitatea de a efectua rezervări este pusă la dispoziţia utilizatorului numai în scopul determinării disponibilităţii unor servicii de transport şi numai pentru a efectua rezervari în mod legitim. Utilizatorul nu va întreprinde rezervări în mod speculativ, false sau cu caracter fraudulos sau rezervări în anticiparea cererii. Utilizatorul este de acord ca serviciul de rezervari al acestui website să fie folosit numai în scopul efectuării de rezervari legitime pentru titularul contului şi pentru persoanele care îl însoţesc. Utilizatorul va fi responsabil pentru toate taxele, plăţile şi sumele ce rezultă din folosirea acestui website.

  VMS nu este responsabil pentru introducerea greşita a datelor de către utilizator şi generarea de rezervari cu date greşite inclusiv prin folosirea butoanelor „back” si „forward”; din browser.

  VMS îşi rezervă dreptul de a anula imediat şi fără notificare orice rezervare asupra cărei planează suspiciune de fraudă sau care este generată prin utilizarea abuziva a motorului de rezervari online.

  PLATA

  Biletul rezervat pe site-ul www.vms.ro poate fi achitat instantaneu online utilizand un card de credit/debit, dar nu mai tarziu de 48 de ore din momentul finalizarii rezervarii. In cazul optiunii de plata online utilizand o carte de credit/debit Visa, Visa Electron, MasterCard, suma integrala se va deduce din contul de card. Daca plata nu este efectuata in acest interval de timp, rezervarea este anulata automat de sistem.

  Pentru cartile de credit emise in alte valute decat RON, posesorii cardurilor vor suporta comisioanele percepute de bancile emitente precum si orice diferenta rezultata de schimbul valutar efectuat, deasemenea, de banca emitenta, VMS neavand cunostinta sau control despre cursurilor de schimb utilizate de bancile emitente.

  ANULAREA ŞI MODIFICAREA REZERVĂRII

  Pentru a anula sau modifica o rezervare, contactaţi VMS prin email (booking@vms.ro) sau telefon (+40 21 204 77 77). În cazul rambursării unei plaţi efectuate online cu carte de credit, banii vor fi returnaţi numai în contul cărţii de credit folosite pentru rezervare în conformitate cu tariful rezervat.

  TIMPUL

  Toate orele de plecare şi sosire corespund timpului local (GMT +2).

  ASIGURAREA CONFIDENŢIALITĂŢII INFORMAŢIILOR

  Persoanele care vizitează acest website nu sunt obligate să furnizeze nici o informaţie personală. Totuşi, pentru a vă oferi serviciile noastre, avem nevoie de unele informaţii personale ca numele, numerele de telefon, adrese de e-mail, preferinţele dumneavoastră pentru un serviciu, coordonatele unei calatorii etc. VMS foloseşte aceste date numai în scopuri operaţionale şi statistice.

  Natura obligatorie sau opţională a informaţiilor personale este indicată la momentul completării rezervării dumneavoastră. Refuzul de a furniza datele personale obligatorii implica nerealizarea sau refuzul accesului la serviciul care s-a cerut. Informaţiile privind cartea dumneavoastră de credit şi datele dumneavoastră personale sunt transmise criptat utilizând protocolul securizat al procesatorului LibraPay.